Corona januari 2021

De maatschappij is grotendeels opgelucht dat het vaccineren eindelijk van start gaat, echter helaas we zijn nog niet verlost van Corona. Allround Cleaning Service gaat dus onverminderd door met zorgvuldig en hygiënisch schoonmaken.

Om besmettingsrisico’s zo minimaal mogelijk te houden neemt Allround Cleaning Service onder meer de volgende (voorzorgs)maatregelen:

• Vanaf het allereerste begin van de Corona-crises hebben wij, zonder winstoogmerk, desinfectiemiddelen aangeleverd en daar gaan wij mee door zolang als nodig is.
• Schoonmaken is mensenwerk ook ten tijde van Corona; wij nemen onze verantwoordelijkheid door onze medewerkers zeer bewust te maken van het besmettingsgevaar via onder andere contactpunten (bijvoorbeeld lichtknopjes). Met deze kennis maken onze medewerkers bewust en gericht schoon én met de juiste desinfectiemiddelen.
• In overleg met de opdrachtgever worden er extra schoonmaakrondes bepaald, welke vooral gericht zijn op desinfectie. Tevens kunnen onze medewerkers als eerste en/of laatste in het pand ondersteunen bij het extra ventileren van een pand (openen en/of sluiten van ramen en deuren).
• Onze medewerkers werken doorgaans in koppels van twee, het waarborgen van de minimale 1,5 meter afstand tot elkaar en tot anderen is inmiddels (helaas) de standaard en vraagt weinig tot geen aanpassingen.

Heeft u schoonmaakdiensten nodig? Preventief, of na een Corona-besmetting? Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!