Disclaimer

Allround Cleaning Service onderhoud, verzorgd en besteed veel aandacht aan zijn website. Betreft de correctheid van de aangeboden informatie, kunnen er geen rechten worden ontleend op de aangeboden informatie.

De bezoeker van de website dient zich er van bewust te zijn dat de informatie ook tussentijds verandert kan worden. Allround Cleaning Service kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website.

Auteursrecht

De website is eigendom van Allround Cleaning Service. De bezoeker heeft toestemming om de content van de website te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat de gegevens alleen voor eigen informatieve doeleinden worden gebruikt. Het verveelvoudigen, distributie, commercialisatie of exploitatie van de website zijn niet toegestaan.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Allround Cleaning Service verstrekt. Worden uitsluitend door Allround Cleaning Service gebruikt voor administratieve doeleinden. Er zal in geen geval verstrekt worden aan derden.