Over Allround Cleaning Service

Allround Cleaning Service houdt uw zaak schoon sinds 2002. In de loop van de jaren is ACS uitgegroeid tot een bedrijf wat garant staat voor professionele, kwalitatief hoogstaande schoonmaakdiensten en facilitaire diensten. Wij werken altijd kostenbewust en denken graag mee met de klant, daardoor zijn wij in staat om onze diensten tegen een scherp tarief aan te bieden.

Missie

Allround Cleaning Service wil schoonmaakdiensten leveren waar de klant blij en tevreden van wordt. Wij stellen ons ten doel een lange termijn relatie op te bouwen met onze omgeving. Dit uit zich in de continuïteit van onze dienstverlening, en de langdurige relaties die wij aangaan met klanten, medewerkers, leveranciers en andere stakeholders. Onze zorg voor milieu en omgeving is oprecht en wordt daadkrachtig ondersteund vanuit onze kernwaarden die mens en milieu centraal stellen.

Sponsering

Sinds 2016 is Allround Cleaning Service sponsor van zowel ROHDA ’76 als vv Bodegraven, twee van de toonaangevende amateurvoetbalclubs uit Bodegraven. Allround Cleaning Service verbindt zich met deze clubs, omdat zij een toonbeeld zijn van wat je kan bereiken met samenwerking, wilskracht om resultaat te behalen en betrokkenheid van een organisatie bij haar lokale omgeving.