Milieu

Aandacht voor mens en natuur staan hoog in het vaandel. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn sterke kenmerken van Allround Cleaning Service. Het gebruik van onze machines en schoonmaakmiddelen zijn voorzien van een eco-label.

Ook zijn onze werknemers in het bezit van het VCA-certificaat (Veiligheid Checklist Aannemers). Zekerheid dat wij een hoog niveau nastreven voor onze basisprincipes en altijd veilige arbeidsomstandigheden. Deze standaard proberen wij altijd verder uit te bereiden.

ECO Label
VCA Certificaat

Verantwoord ondernemen

Wij investeren niet alleen in een stabiele bedrijfsvoering waardoor wij gegarandeerde continuïteit kunnen bieden, maar ook in onze mensen. Altijd gedreven, met veel plezier en energie gaan zij te werk. Een veilige en gezonde werkomgeving met aandacht en zorg voor onze mensen en milieu.

Uw schoonmaakwerkzaamheden zijn in goede handen

Door middel van goed communiceren komt er een goede samenwerking. Door regelmatig overleg weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij zijn altijd kritisch op onze dienstverlening en grijpen in waar nodig is. De zorg van schoonmaak ligt bij ons in goede handen!