Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Allround Cleaning Service neemt haar omgeving serieus. Wij vinden het oprecht belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor mens en milieu. Allround Cleaning Service werkt daarom altijd vanuit vaste kernwaarden, met als doel het maatschappelijk verantwoord ondernemen te verankeren in al onze activiteiten.

Onze kernwaarden

Mensen staan centraal:

Wij bieden ieder mens gelijke kansen en vinden het ook belangrijk om te investeren in mensen, waardoor zij gedreven en energiek te werk gaan. Bij ons hebben mensen met een beperking ook mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Onze omgeving beschermen:

Allround Cleaning Service doet er alles aan om onze planeet te beschermen. Wij werken altijd volgens de meest milieuvriendelijke normen en onze schoonmaakproducten zijn voorzien van een eco-certificering.

Wij handelen kostenbewust:

Wij denken graag mee met onze klanten en kijken altijd naar de meest economische oplossing. Geldverspilling past niet bij onze waarden en normen.

Milieuvriendelijk werken

Allround Cleaning Service is ook verantwoordelijk voor de wereld van morgen,
de wereld van onze kinderen!

Logo ECO label

Wij vinden het dus belangrijk om milieuverantwoord te werken. Daarom werken wij altijd volgens de juiste procedures en meest recente richtlijnen om mens en milieu te beschermen. Het spreekt vanzelf dat al onze reinigingsproducten, -machines en schoonmaakmiddelen eco-gecertificeerd zijn.