Werken bij Allround Cleaning Service

Wij zijn trots op onze dienstverlening. De basis daarvoor ligt bij onze gedreven en professionele medewerkers. Mensen die er elke dag weer opnieuw voor de klant willen zijn. Mensen die gedreven zijn om elke dag weer met aandacht schoon te maken en met de klant mee te denken.

Wij willen betrokken en gedreven medewerkers die zich thuis voelen bij ons en dus ook bij de klant, medewerkers die klaar staan voor de klant en voor elkaar.

Personeelsbeleid

Allround Cleaning Service vindt het belangrijk om ieder mens gelijke kansen te geven, daarnaast bieden wij graag mensen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en een stapje hogerop te komen. Wij handelen op deze wijze, omdat het past bij onze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Persoonlijke groei en opleiding

Ons uitgangspunt is dat iedereen gelijke kansen moet krijgen. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar jouw potentie en mogelijkheden. Wij willen investeren in jou als persoon, zodat jij persoonlijk groeit, gemotiveerd blijft en meerwaarde aan ACS en onze klanten kan bieden.

Waar mogelijk betalen wij, jouw opleiding! Binnen Allround Cleaning Service zijn er verschillende medewerkers vanuit hun rol als schoonmaker opgeleid tot kwaliteitsmanager, administratief medewerker, of zij hebben een specialisatie binnen het schoonmaakvak gekozen.

Daarnaast krijgt iedereen in overeenstemming met de Schoonmaak CAO de basis vakopleiding aangeboden na zes maanden dienstverband.

Mensen met een beperking

Allround Cleaning Service vindt het belangrijk om iedereen gelijke kansen te bieden. Wij vinden dat mensen met een beperking ook mogelijkheden hebben om een volwaardig medewerker te zijn.
Wil je bij ons werken? Dan kijken wij naar je mogelijkheden en niet naar je onmogelijkheden!

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Wil je graag werken als schoonmaker/ schoonmaakster? Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij hebben een breed werkgebied, waarbij wij veelal actief zijn in de provincies Zuid-Holland en Utrecht, maar ook Amsterdam is geen uitzondering. Om reistijd te beperken houden wij altijd zo veel mogelijk rekening met je woonplaats.

Vacatures bij Allround Cleaning Service

Werken bij Allround Facility Service

Wil je graag meer doen dan alleen schoonmaakwerk en heb je interesse in facilitaire dienstverlening? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij bieden onze klanten een groot aanbod aan facilitaire diensten.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken, maar staat jouw ideale baan er nu niet bij, stuur dan een open sollicitatie naar ons. Wij komen graag met jou in contact!

Stuur je (open) sollicitatiebrief samen met je cv naar info@allround-cleaning.nl, of gebruik ons contactformulier als je vragen hebt over werken bij ons.

Neem contact met ons op!