Dagelijkse schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbare professionele schoonmaakservice? Dan bent u bij Allround Cleaning Service aan het juiste adres. Wij verzorgen voor een groot aantal bedrijven en instellingen de ‘dagelijkse’ schoonmaak. Onze medewerkers zijn zich bewust van het belang van een schoon pand en een hygiënische werkomgeving en nemen u deze zorg graag uit handen.

Waarom kiest u voor Allround Cleaning Service

 • Altijd gekwalificeerd Nederlands sprekend en vertrouwd personeel
 • Wij werken met vaste medewerkers, zo heeft u altijd bekende gezichten in en om uw pand
 • Onze medewerkers zijn erop getraind om zorgvuldig en met aandacht voor onderhoud schoon te maken
 • Zeer flexibele dienstverlening met medewerkers die met u meedenken
 • Alle expertise in huis en voor calamiteiten 24/7 bereikbaar met een opstarttijd van 2 uur
 • Mogelijkheid voor een Allround Service Plus contract, waarbij al uw onderhoud tegen een vooraf bekend en zeer scherp tarief wordt uitgevoerd
 • Totaalleverancier voor facilitaire diensten

Schoonmaak en facilitaire dienstverlening

Onze medewerkers denken met u mee! Allround Cleaning Service is er samen met Allround Facility Service op gericht om zowel schoonmaak-, onderhouds- als facilitaire diensten te verlenen. Dit betekent dat onze medewerkers erop getraind zijn om schoon te maken met oog voor onderhoud en facilitaire zaken.

Wij vinden het belangrijk dat een (klein) mankement, of zichtbaar te verwachten onderhoud altijd gemeld wordt. Zo krijgt u de mogelijkheid om groot en ongepland onderhoud en de daarmee gepaard gaande kosten te voorkomen.

Schoonmaken is maatwerk

Allround Cleaning Service wil u graag optimaal van dienst zijn, daarom zijn wij er trots op dat:

 • Onze medewerkers schoonmaken elke dag als een nieuwe uitdaging zien, en niet als een routineklus
 • Wij altijd oog houden voor passende match tussen schoonmaakklus en medewerker
 • Korte en snelle communicatielijnen bij ons de normaalste zaak van de wereld zijn
 • Onze medewerkers oprecht gemotiveerd zijn om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw wensen en vereisten met betrekking tot de schoonmaakwerkzaamheden zijn daarbij leidend
 • Wij als het noodzakelijk is tijdelijk vervangende bedrijfsruimte kunnen aanbieden

Sanitair reiniging

Bij schoonmaken hoort ook sanitair reiniging. Allround Cleaning Service is zich er zeer van bewust dat een hygiënisch schoon toilet een belangrijk visitekaartje is. En dat schoon sanitair bijdraagt aan de algemene hygiëne binnen uw organisatie en in bijvoorbeeld horeca en levensmiddelenbranches essentieel is. Kortom, wij vinden het belangrijk om sanitair reiniging de aandacht te geven die het verdient.

Daarnaast kunnen wij vanuit Allround Facility Service ook zorgen voor de plaatsing van sanitair toebehoren zoals zeepautomaten, desinfectie automaten, handdoekrollen, etcetera. Tevens kunt u de aanvulling van alle verbruiksartikelen zoals, toiletpapier, handzeep en droogdoekjes aan Allround Facility Service uitbesteden.

Schoonmaken wanneer het u uitkomt

De meeste schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd buiten kantoortijden. Daarnaast wordt het schoonmaken altijd in overleg gepland, zodat uw bedrijfsproces niet of nauwelijks wordt gehinderd. De schoonmaak-, of onderhoudsactiviteiten welke wel storend kunnen zijn, worden altijd in overleg op een zo gunstig mogelijk moment gepland.

Wilt u meer weten?

Allround Cleaning Service bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!
Vraag een offerte aan!