Brandschade en waterschade herstellen

Overstromingen, lekkage, gesprongen leidingen en brand u wilt er niet mee te maken krijgen, maar helaas het kan iedereen overkomen. En als u er toch mee te maken krijgt dan kunt u de schade alleen beperken door een zeer zorgvuldige en professionele reinigingsprocedure. In dat geval staat Allround Cleaning Service graag voor u klaar.

Brand- en waterschade beperken

Bij brand ontstaat vaak waterschade, veroorzaakt door gesprongen leidingen en bluswerkzaamheden van de brandweer. Helaas het blussen veroorzaakt meestal veel gevolgschade, door de grote hoeveelheden blusmiddelen die hiervoor nodig zijn.

Daarnaast leidt brand vrijwel altijd tot rook- en roetschade. Dit wordt met speciale middelen gereinigd om de schade zo veel mogelijk te beperken. Na de reiniging van de rook-en roetschade zorgt Allround Cleaning Service ervoor dat met speciale middelen ook de sterke geur verdwijnt.

Waterschade drogen

Allround Cleaning Service werkt met speciale reinigingsmiddelen en apparatuur om de gevolgschade van brand en wateroverlast zo veel mogelijk te beperken.
Wij beschikken over speciale condens drogers en blowers om het droogproces te versnellen. Daarnaast worden waardepapieren, elektronica en andere apparatuur in een droogkamer geplaatst om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Wilt u meer weten?

Wij bespreken graag met u hoe wij u uit de brand kunnen helpen.

Neem contact met ons op!
Vraag een offerte aan!