Graffiti verwijderen

Wordt u geconfronteerd met graffiti dan begrijpen wij dat het zo snel mogelijk verwijderd moet worden. Allround Cleaning Service kan bij spoed binnen 2 uur starten.

Voor het verwijderen van graffiti zijn er verschillende reinigingsmethoden. Afhankelijk van het oppervlak en het type graffiti kan er gekozen worden voor verschillende reinigingsmethoden, of een combinatie.

  • Stoomcleanen
  • Reinigingsmiddelen
  • Stralen

Voor elke graffiti is er een oplossing!

Graffiti verwijderen door stoomcleanen

Bij stoomcleanen wordt de graffiti met heet water onder hoge druk verwijderd. Door de hoge temperatuur lost de verf op, het voordeel is dat hierbij meestal geen agressieve reinigingsmiddelen nodig zijn.

Graffiti verwijderen met reinigingsmiddel

In sommige gevallen is het beter om graffiti te verwijderen met een reinigingsmiddel. Dit is afhankelijk van het oppervlak en het type graffiti. Allround Cleaning Service kiest altijd zo veel mogelijk voor de milieu vriendelijkste oplossing.

Graffiti verwijderen met straalmiddel

Bij het gebruik van een straalmiddel, wordt bijvoorbeeld zand toegevoegd aan het water, met dit mengsel van water en zand wordt het oppervlak schoongestraald.

Van welke oppervlakten kan de graffiti verwijderd worden?

Allround Cleaning Service heeft ervaring met het verwijderen van graffiti op heel veel verschillende plekken. Onze ervaring is dan ook, dat alle graffiti overal wel van af te krijgen is. Dus of het nu op kunststof, hout, metaal, beton of steen zit alle graffiti is te verwijderen.

  • Deuren
  • Hekwerken
  • Balustrades
  • Viaducten
  • Railings

Graffiti voorkomen met een anti-graffiticoating

Een anti-graffiticoating zorgt ervoor dat graffiti bij herhaling niet goed hecht en met water makkelijk verwijderd kan worden, zo ontstaat er veel minder schade.
Anti-graffiticoating kan aangebracht worden op muren, hekken, deuren en alle andere plekken die u tegen graffiti wil beschermen.

Kan Allround Cleaning Service u van dienst zijn?

Wilt u meer weten? We beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact met ons op!
Vraaag een offerte aan!