Muren reinigen

Zoekt u een manier om muren en wanden weer hun frisse uitstraling te geven, zoals deze ooit was? Allround Cleaning Service kan deze klus voor u professioneel en effectief aanpakken.

Ongeacht de oorzaak van de vervuiling van muren, wanden en plafonds, Allround Cleaning Service heeft de juiste apparatuur en expertise om uw ruimte weer een frisse uitstraling te geven.

Trespa en kunststofgevels reinigen

Weersinvloeden en vervuiling van buitenaf kunnen wanden van trespa en andere kunststofgevels behoorlijk vervuilen. Deze gevels zijn ook lang niet altijd binnen handbereik, Allround Cleaning Service heeft de juiste apparatuur, schoonmaakmiddelen en expertise om uw (trespa) gevels er weer perfect uit te laten zien.

Schimmel verwijderen

Ruimtes waar de ventilatie slecht is en vochtophoping ontstaat, hebben vaak last van schimmel op de muren, of plafonds. Schimmel is vaak hardnekkig en een vakkundige aanpak is noodzakelijk. Allround Cleaning Service is u hierbij graag van dienst. Ruimtes waar wij vaak schimmel aantreffen zijn:

  • Douche
  • Plafond badkamer
  • Kruipruimte/ kelder
  • Betonvloer van garages
  • Kozijnen (achterstallig onderhoud)
  • Gewone muren van de woonkamer, of zolder

Renovatie van wanden en muren

Vooral in badkamers en douches kan de schimmel soms zo heftig zijn, dat het nodig is om het voegwerk opnieuw aan te brengen. Allround Cleaning Service heeft samen met Allround Facility Service een ruime expertise in gebouwonderhoud en uitstekend gekwalificeerde medewerkers voor renovatie van wanden en gevels. Dus wij kunnen niet uitsluitend de schimmel verwijderen, maar als het nodig is ook het voegwerk herstellen.

Roet, aanslag, vet en etensresten van muren verwijderen

Restaurants, keukens en kantines hebben vaak te maken met het geleidelijk vies worden van muren en plafonds. De bereiding van etenswaren zorgt voor ophoping van vet en aanslag op muren en plafonds. Daarnaast hebben ruimtes waar veel mensen komen meer last van vervuiling op muren en plafonds. Mensen brengen stofdeeltjes en huidschilfers in de lucht, wat op termijn aanslag en vieze wanden veroorzaakt een luchtcirculatie-, of een klimaatbeheersingssysteem kan dit niet voorkomen.

Nicotine verwijderen

Evenals roet is nicotine hardnekkig vuil, en al zijn er steeds minder ruimten waar intensief gerookt wordt, voor Allround Cleaning Service is nicotineaanslag verwijderen nog steeds een regelmatig voorkomende schoonmaakactiviteit.

Kauwgom verwijderen

Allround Cleaning Service heeft alle expertise in huis. Heeft u last van kauwgom op muren of vloerbedekking neem contact met ons op en wij zijn u graag van dienst!

Graffiti verwijderen

Wordt u geconfronteerd met graffiti dan begrijpen wij dat het zo snel mogelijk verwijderd moet worden. Allround Cleaning Service kan bij spoed binnen 2 uur starten. Wilt u meer informatie, kijk dan op onze pagina graffiti verwijderen of neem direct contact met ons op!

Van gevelreiniging tot restauratie

Gevels worden snel vuil en zijn ontzettend bepalend voor de uitstraling van het entree van uw pand, of bedrijf. Dus het schoonmaken en onderhouden van uw gevel heeft wel degelijk meerwaarde.

Allround Cleaning Service reinigt gevels middels hoge druk, (zand)stralen, of reinigingsmiddel afhankelijk van het soort gevel en het type aanslag. Tevens heeft Allround Cleaning volledig gekwalificeerde medewerkers voor gevelrenovatie.

Wilt u meer weten?

Of meteen onze expertise inschakelen! Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op!
Vraag een offerte aan!