Vloeronderhoud en tapijtreiniging

Allround Cleaning Service zorgt voor professionele vloer- en tapijtreiniging. Harde vloeren en tapijten worden vaak intensief gebruikt. Met de professionele reiniging en het vloeronderhoud van Allround Cleaning Service zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als (bijna) nieuw uitziet. Wij hebben ruime ervaring met het reinigen, schoonmaken en onderhouden van diverse vloeren en beschikken over de juiste apparatuur en kennis om tot een maximaal resultaat te komen.

Welke vloeren kan Allround Cleaning Service voor u reinigen
en onderhouden?

Allround Cleaning Service kan elke vloer voor u in onderhoud nemen en periodiek, of op incidentele basis – na een “ongelukje” – reinigen.

Enkele voorbeelden van vloeren en vloerbedekking, die wij vaak reinigen en onderhouden:

  • Marmoleumvloeren
  • Linoleumvloeren
  • Tapijten en vloerkleden
  • Parket en houten vloeren
  • Laminaat vloeren
  • Natuurstenen vloeren

Dagelijkse schoonmaak en onderhoud van vloeren

Het schoonmaken, reinigen en onderhouden van vloeren ligt in elkaars verlengde. Een goed onderhouden vloer is makkelijk schoon te maken. En goed onderhoud begint bij het schoonmaken met de juiste schoonmaakmiddelen. Het is belangrijk voor het behoud van uw vloer dat de impregnatie en (eventuele) lijmlaag in tact blijft. Bij Allround Cleaning Service bent u er verzekerd van dat wij altijd schoonmaken met producten die uw vloer optimaal verzorgen en ook op lange termijn een maximaal resultaat geven.

Parket en houten vloeren onderhouden

Parket en houten vloeren kunnen meestal worden geschuurd, hiermee worden krassen, deukjes, kleurverschillen en andere oneffenheden verwijderd. Daarna wordt er afhankelijk van de houtsoort en uw wensen gekozen om de vloer te lakken, te oliën, of te waxen.Click edit button to change this text.

Marmoleum en linoleum vloeren onderhouden

Marmoleum en linoleum vloeren worden bij een volledige onderhoudsbeurt gestript. Strippen betekent dat oude waslaag, en daarmee ook het vuil, wordt verwijderd. Daarna wordt de vloer opnieuw in de was gezet. Het aanbrengen van deze waslaag, “conserveren van de vloer”, zorgt voor behoud en bescherming van de vloer.Click edit button to change this text.

Natuurstenen vloeren onderhouden

Afhankelijk van het type vloer en uw wensen wordt een natuurstenen vloer gezoet, of gepolijst. Zoeten en polijsten zorgt ervoor dat krassen worden weggeslepen en dat de toplaag versterkt wordt, zodat de vloer weer haar mooie strakke glans terugkrijgt. Daarna is meestal het advies om een beschermlaag aan te brengen, ofwel het impregneren van de natuurstenen vloer.

Vloerbedekking en tapijt reinigen

Voor tapijten, hoog- of laagpolig is het belangrijk dat ze regelmatig goed gestofzuigd worden. Hiermee wordt voorkomen dat het vuil diep in de vezels van de stof trekt. Daarnaast is het aan te raden om periodiek te reinigen met speciale tapijtreinigingsproducten.
Hoe vaak wij het intensief reinigen van vloerbedekking aanbevelen hangt helemaal af van waar de vloerbedekking ligt en dus hoe snel deze vervuilt.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten? Allround Cleaning Service bespreekt graag met u de mogelijkheden en brengt indien gewenst een offerte uit op maat.

Neem contact met ons op!
Vraag een offerte aan!