Vrachtwagencabinereiniging

De vrachtwagencabine is voor de chauffeur al gauw een tweede thuis, niet gek dus dat de vrachtwagencabine inclusief de slaapcabine op zijn tijd een schoonmaakbeurt kan gebruiken.
Allround Cleaning Service heeft de expertise en apparatuur om uw vrachtwageninterieur intensief te reinigen en het interieur van uw truc weer als nieuw te laten ruiken.

Allround Cleaning Service Autostomerij

Door gebruik te maken van professionele hogedruk stoomreiniging voor bekleding, ook wel car steam cleaning genoemd worden kleine vuildeeltjes verwijdert zonder dat uw interieur nat wordt. Uw bekleding, dashboard, slaapruimte en opbergvakken worden perfect schoon, zonder het gebruik van (agressieve) reinigingsmiddelen.
Daarnaast zijn er extra opties mogelijk zoals leerbehandeling, kunststofbehandeling en glascoating.

Trucks en andere voertuigen

Natuurlijk maken wij ook andere voertuigen schoon:

  • Werkbussen
  • Wagens voor personenvervoer
  • Campers, caravans
  • Leaseauto’s

Schoonmaken -On the Go-,
of bij u op locatie.

De locatie van Allround Cleaning Service biedt prima plaats aan uw vrachtwagen, zodat wij de wagen goed kunnen reinigen. Ondertussen kunt u genieten van een lekker kopje koffie in onze wachtruimte met gratis WIFI.
Door de centrale ligging van Bodegraven bent u zo weer onderweg naar de volgende rit, met een representatieve wagen waarin het ook voor uzelf weer fijn rijden is.
Tegen een geringe meerprijs kunnen wij ook op locatie onze behandelingen uitvoeren

Wilt u meer weten?

Of meteen onze expertise inschakelen! Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op!
Vraag een offerte aan!